sonoadistancia-ca

TOT, PERQUÈ NO
ET PREOCUPIS DE RES

LOCUCIONS PEL
MÓN

Siguis on siguis, o necessitis l’idioma que necessitis, Xevi Estudi ho aconsegueix. Estem connectats amb estudis internacionals i disposem de veus natives del lloc que triïs. La mateixa professionalitat i proximitat, però a distància!

A

ESCOLTEM EL QUE
NECESSITES

I t’assessorem perquè tot soni genial. I si et falta la idea o el copy, tenim un equip creatiu que treballarà des de zero per aconseguir-te una peça de 10!

C

QUE COMENCI
LA SONO!

Treballem, parlem, locutem i dirigim la sono connectats a distància amb l’estudi triat. Ah! I el client, si vol, també podrà connectar-se en directe.

B

ENS POSEM EN
CONTACTE AMB L’ESTUDI

Tant se val el país o l’idioma. La nostra xarxa de contactes sempre ens permet tenir opcions. A més, també disposem de càsting de veus natives del lloc que triïs.

T'escoltem!

  Adjuntar mp3/zip (opcional)

  De conformitat amb el que estableix la legislació vigent en matèria de Protecció de Dades de Caràcter Personal, se l'informa que les dades personals que ens faciliti a través d'aquest formulari seran tractats per XEVI ESTUDI, S.L., amb la finalitat de gestionar la seva sol·licitud i enviar-li informació més detallada. Per a més informació consultar la política de privacitat.

  He llegit i accepto la política de privacitat de XEVI ESTUDI, S.L.

  Barcelona

  parlem?

  MAIL PRODUCCIÓ

  MAIL ADMINISTRACIÓ

  About Us

  Estudio de sonido equipado con
  la última tecnología y
  especializado en publicidad,
  música original, documental y en
  tener a los clientes contentos.